Summerburst återvänder till Stockholms Stadion!

Igår gjordes en livestreaming från Summerbursts Facebook-sida där nyheten att festivalen återvänder till platsen där allt en gång började; Stockholms Stadion! Festivalen byter därmed plats från tidigare utannonserade Östermalms IP.

Vi har lyssnat på alla önskemål från ER och har äntligen hittat en genomtänkt produktionslösning, så nu kan vi flytta festivalen ett stenkast från Östermalms IP tillbaka till Stadion där festivalen genomfördes de första åren, 2011-2013.

” Ni är världens bästa publik och vi älskar att ni verkligen engagerar er i festivalen. För att ge tillbaka kärlek till ER flyttar vi nu tillbaka till Stadion – där allt en gång började”, hälsar Anders Boström, festivalgeneral

I samband med platsbytet passar vi även på att lägga till några nya artister! Vi adderar State of Sound, Tungevaag & Raaban, Brohug, Booka Shade Live, Josefin Rosen för båda städer. Kungs, Sebjak, Very Addictive, Öszur Can för Stockholm och TooManyLeftHands, Ali Rouass, Jacky och Shakarchi & Stranéus för Göteborg.