Close

25 november, 2016

Justin Bieber kommer till Summerburst Stockholm 2017

Förra veckan presenterades datum och plats för Summerburst 2017. Festivalen kommer att gå av stapeln 2-3 juni på Ullevi i Göteborg, och 9-10 juni på Gärdet i Stockholm. Vi är nu otroligt stolta att kunna presentera en artist i absoluta världsklass för nästa års festival – Justin Bieber!

Biljetterna släpps på måndag 28 november kl 09.00 via Summerburst.se

Han behöver ingen närmare presentation. JUSTIN BIEBER tillhör redan musikhistorien för all framtid. Med ena foten i popmusiken och den andra i den elektroniska dansmusiken har han spelat en viktig roll i att föra samman genrer och skapa överlappningar. Det är inte många artister som har så många listettor som Bieber och som har varit så framträdande i den moderna popmusiken. Hans välkända ”Where are ü now” i samarbete med Skrillex och Diplo har toppat listorna världen över och tillsammans med DJ Snake skapade han hiten ”Let Me Love You”. Senast har han samarbetat med Major Lazer på hiten ”Cold Water” och han har därmed varit med och satt en ny standard för något som tidigare var ett gap mellan olika musikstilar. Justin Bieber kommer till Stockholm med hela sin stora produktion med dansare och liveband. Summerburst har alltid handlat om dansen och festen – Justin Bieber känns därför lika självklar som galet spännande för att ta dansen och festen på Summerburst till nästa nivå.

”Vi är helt utom oss av lycka över att få välkomna världens kanske största popartist till Stockholm och Summerburst 2017. Justin Bieber kommer med sin show verkligen ta Summerburst och dansen till helt nya höjder och det här är det kanske mest spännande vi någonsin gjort på Summerburst scen.” säger Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst.

25 november, 2016