Information

Här hittar du svar på många av våra vanligaste frågor. Om du inte hittar svaret här är du välkommen att kontakta oss på Facebook eller via festivalinfo@livenation.seAtt gå på festival ska vara en trygg och kul upplevelse. Därför arbetar vi tillsammans med Polisen för trygga och säkra evenemang.

MÅSTE MAN HA FYLLT 18 ÅR INNAN EVENEMANGET? KOMMER DET SLÄPPAS UNGDOMSBILJETTER?

18-årsgräns gäller på evenemanget vilket innebär att du måste ha fyllt 18 år innan evenemanget. Detta beror på att det finns alkoholförsäljning inne på festivalområdet och vi följer svensk alkohollag. Man kan inte gå in med målsman. Det kommer inte att släppas ungdomsbiljetter.

FÅR MAN TA MED BARN PÅ OMRÅDET?

Nej, det är 18-års åldersgräns på evenemanget.

MÅSTE MAN HA FYLLT 20 ÅR FÖR ATT KUNNA GÅ PÅ EN PREMIUMBILJETT?

Ja, 20-års gräns innebär att du måste ha fyllt 20 år innan evenemanget.

VAD INNEBÄR DE OLIKA BILJETTERNA?

Se http://summerburst.se/stockholm/biljetter/ för detaljerad beskrivning av våra biljettkategorier.

ÄR BILJETTERNA PERSONLIGA?

Nej. Biljetten kan överlåtas, dock kan man inte dela upp en tvådagarsbiljett till två endagsbiljetter.

KAN MAN BARA KÖPA BILJETTERNA VIA TICKETMASTER.SE?

Ja, vi säljer enbart biljetter via Ticketmaster som är den ENDA auktoriserade återförsäljaren för denna festival. Vi avråder starkt från att köpa från någon annan återförsäljare. Du riskerar att köpa en biljett som aldrig dyker upp, en falsk/ogiltig biljett eller en dubblett. Icke-auktoriserade återförsäljare tar också alltid ut ett avsevärt högre pris än vad biljetterna faktiskt kostar.

KOMMER DET FINNAS GARDEROB?

Under festivalen kommer det inte att finnas möjlighet att lämna in saker för förvaring utanför området. Inne på området finns en garderob där du kan lämna kläder eller väskor.

FÅR JAG TA MED MIG KAMERA IN PÅ FESTIVALOMRÅDET?

Det är ej tillåtet att ta med sig systemkameror (kameror med utbytbart objektiv) eller ljud- och bildinspelningsutrustning. Mobiltelefoner med kamera är tillåtet.

FINNS DET SAKER SOM JAG INTE FÅR TA MED MIG IN PÅ OMRÅDET?

Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in paraplyer, flaskor, burkar, flaggor och stolar på området. Det är heller inte tillåtet att ta med mat och dryck. Systemkameran och selfie-pinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Visitering kommer att ske vid inpassering.Vi har effektförvaring för föremål (t ex större väskor, paraplyer och andra vassa föremål) som inte är tillåtna att ta med in i på festivalområdet, dock finns inga förvaringsboxar. Vi ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas inte efter evenemangsdagen.

KOMMER DET FINNAS TILLGÅNG TILL DRICKSVATTEN PÅ OMRÅDET?

Ja, det kommer finnas gratis dricksvatten till alla.

OM MAN ENDAST KAN GÅ EN DAG, KAN MAN GE SIN BILJETT FÖR DAG 2 TILL NÅGON ANNAN?

Nej.

JAG HAR PROBLEM ATT KÖPA BILJETT PÅ TICKETMASTER ELLER ANDRA PROBLEM KRING MIN BILJETT.

Kontakta Ticketmaster som är biljettansvariga så hjälper de dig med din fråga. Supportnummer: 0776-70 77 77 eller fråga online i deras FAQ.

NÄR KOMMER SPELSCHEMAT?

Spelschema släpps närmare festivalen.

JAG VILL BYTA BILJETT/ GÖRA ÅTERKÖP.

Kontakta Ticketmaster som är biljett ansvariga så hjälper de dig med din fråga. Supportnummer: 0776-70 77 77 eller fråga online i deras FAQ.

KAN MAN VARA PÅ STANDARDOMRÅDET MED PREMIUMBILJETT?

Ja.

KOMMER MAN ATT KUNNA GÅ IN OCH UT FRÅN OMRÅDET UNDER DAGEN OAVSETT OM MAN HAR PREMIUM- ELLER STANDARDBILJETT?

Ja, man kommer att kunna gå in och ut. Går man ut från festivalområdet måste man dock ställa sig i kö och bli visiterad igen när man ska in på nytt.

HUR BESTÄLLER JAG BILJETTER OM JAG ÄR FUNKTIONSHINDRAD OCH FÅR JAG TA MED EN LEDSAGARE?

Biljetter för funktionshindrade beställs per telefon på 077 170 70 70. Biljett för ledsagare/assistent finns att tillgå för en kostnad av 10kr. Vid behov av 2st ledsagare fodras ett intyg för behovet för att lägga till en andra ledsagarbiljett.