Close

INFORMATION

ÖPPETTIDER
Festivalen är öppen under följande tider:

Fredag 9 juni, kl 15:00 till 00:00
Lördag 10 juni, kl 15:00 till 00:00


BYT BILJETT MOT ARMBAND

Innan du går in på festivalen måste du byta din biljett mot ett festivalarmband vid stationen för biljett till armband. Festivalarmbandet ger dig sedan access till området och gör det möjligt att passera in och ut under hela helgen. Biljetterna är inte personliga, dvs det spelar ingen roll vilket namn som står på biljetten, men den blir personlig så fort armbandet sätts på plats på armleden. Detta görs direkt vid inbytet.

Stationen för biljett mot armband ligger på Valhallavägen vid korsningen Valhallavägen / Lindarängsvägen och är öppen under följande tider och finns utmarkerad på kartan. OBS! Det är alltså inte samma plats för uthämtning som förra året!

Torsdag 8 juni, kl 12:00 till 20:00

Fredag 9 juni, kl 10:00 till 23:00

Lördag 10  juni, kl 12:00 till 23:00


Vi rekommenderar att du redan på torsdagen byter din biljett, för en så snabb och smidig entré som möjligt under festivaldagarna!


HITTA TILL FESTIVALOMRÅDET PÅ GÄRDET 
Festivalområdet ligger på Sportfältet på Gärdet och festivalens entré ligger i anslutning till Filmhuset. Områdeskarta kommer inom kort! Vi rekommenderar att lämna bilen hemma och resa kollektivt till festivalområdet, närmaste tunnelbanestation är Karlaplan (uppgång mot Valhallavägen). Planera din resa med hjälp av SL:s reseplanerare här!


BILJETTKASSA

Det är fortfarande möjligt att köpa biljett till Summerburst på Ticketmaster.se och det kommer även finnas möjlighet att köpa biljett i biljettservice i anslutning till stationen för biljettinbyte på Valhallavägen. 


SPELSCHEMA OCH KARTA
Redan nu kan du se både spelschema och områdeskarta i Summerburst app. Ladda ner Summerburst-appen här! Schemat och kartan finns även tillgängligt på summerburst.se. 


KONTANTFRI FESTIVAL 

Precis som förra året är Summerburst en kontantfri festival vilket innebär att inga barer eller serveringar kommer att ta emot kontantbetalning. Card is king! 


Här hittar du svaret på många av våra vanligaste frågor. Om du inte hittar svaret här är du välkommen att kontakta oss på Facebook eller via festivalinfo@livenation.se

Att gå på festival ska vara en trygg och kul upplevelse. Därför arbetar vi tillsammans med Polisen för trygga och säkra evenemang.