Close

26 januari, 2017

Dimitri Vangelis & Wyman och Mike Perry är klara för Summerburst 2017 i både Stockholm och Göteborg!

Axwell /\ Ingrosso, Justin Bieber, Tiësto, David Guetta, Deadmau5 m.fl kommer alla till Summerburst 2017. Det tar inte slut där, nu kan vi dessutom berätta att Dimitri Vangelis & Wyman samt Mike Perry är klara för festivalerna i båda städerna!

Houseduon Dimitri Vangelis & Wyman vet vad de vill – och var de är på väg. De är signade av EMI och Steve Angellos skivbolag Size records och har haft ett flertal topp-placeringar senaste åren. Deras melodier är associerade med kvalité inom den progressiva genren av house ute i världen och 2014 släppte de singeln ”Payback” tillsammans med Steve Angello vilken snabbt kom att bli något av en klassiker inom sin genre. Under 2016 har de hunnit släppa flera lyckade singlar som bland annat ”Daylight(With You)”, ”Reflections” osv. De har dessutom spelat på stora festivaler som Creamfields och Tomorrowland Brazil m.fl. Vi är nu oerhört förväntansfulla inför deras spelningar på Summerburst.

Mike Perry, eller Mikael Persson som han heter, tog Göteborg och Stockholm med storm under sina två spelningar på Summerburst 2016. Hans hit ”The Ocean” gick sedan upp som listetta på Spotifys topplista förra sommaren och blev ett rejält kliv i hans karriär. Mike Perry har samarbetat med artister så som Zara Larsson, Icona Pop och Miriam Bryant och så som hans utveckling skett hittills kommer vi nog bara få se mer av honom i framtiden, vi ser med spänning fram emot hans akter på Summerburst 2017!

”Det är så sjukt kul att få släppa två riktigt grymma akter till båda städerna. Dimitri Vangelis & Wyman gör musik som båda är nyskapande och partyhits på samma gång, och Mike Perry är på god väg att bli en artist i världsklass. Summerburst 2017 kan nog bli det fetaste Summerburst hittills!” hälsar Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst.

26 januari, 2017