Close

26 januari, 2017

DAVID GUETTA OCH NERVO KLARA FÖR SUMMERBURST I STOCKHOLM

Axwell /\ Ingrosso, Justin Bieber, Deadmau5 och Steve Aoki är sedan tidigare klara för att inta scenen i Stockholm, nu får de sällskap av inga mindre än David Guetta och Nervo på Summerburst i Stockholm den 9-10 juni.

David Guetta är en gigant inom dansmusikgenren, en av världens främsta DJs och producenter. Guetta är känd som mannen bakom låtar som “Titanium”, ”Without You”, ”Sexy Chick”, och naturligtvis den Grammybelönade monsterhiten ”When Love Takes Over”. Guetta har bland annat samarbetat med artister som Avicii, Showtek, Afrojack, Rihanna, Sia, Nicki Minaj, John Legend och Elliphant, för att nämna några. Guetta bjöd på en oförglömlig spelning under Summerburst förra året och vi är övertygade om att han inte kommer göra publiken besviken 2017!

Systrarna Mim och Liv som utgör eletrohouse-duon Nervo har haft en accelererande karriär. 2009 skrev och producerade systrarna David Guetta och Kelly Rowlands ”When Love Takes Over”, en låt som utsetts till det bästa dance/pop-samarbetet någonsin av inflytelserika Billboard. Nervo har topprankats som världens bästa kvinnliga DJ´s och har samarbetat med producentstjärnor som Afrojack och Armin van Buuren och spelat på festivaler konserter världen över. Kopplingen mellan Summerburst och Nervo har alltid varit starkt, de har i princip varit med sedan festivalen startade, därför känns det helt rätt att de nu intar scenen i Stockholm!

”David Guetta och Nervo hör verkligen ihop med Summerburst. De har spelat fler gånger, men levererar verkligen unika akter varje gång. Det känns helt rätt att de kommer till Summerburst i Stockholm, festivalbesökarna kommer få en riktigt bra partystämning!” hälsar Anders Boström, festivalgeneral för Summeburst.

26 januari, 2017