Close

24 november, 2016

AXWELL /\ INGROSSO klara för Summerburst i stockholm 2017

Förra veckan släpptes nyheten att Summerburst Festival återvänder till Gärdet i Stockholm 9-10 juni 2017. Efter den otroliga succén på Summerburst i Göteborg i somras är vi mycket glada att som första klara artist för Stockholmsupplagan 2017 kunna presentera Axwell /\ Ingrosso.

Summerburst 2017 kommer att äga rum på Ullevi i Göteborg den 2-3 juni och Gärdet i Stockholm den 9-10 juni.

Biljetterna släpps nu på måndag den 28 november kl 09.00

Det verkar som om Axwell och Sebastian Ingrosso aldrig är lediga, de bara fortsätter att överträffa sig själva, och 2016 var inget undantag. Vem har inte under året dansat till ”Thinking about You”, ”Barricade” eller ”Dark River”? Vem minns inte euforin och extasen de skapade på Summerburst i Göteborg i somras? Med ett av Summerburst 2016:s fetaste set i bagaget och rykten om ett nytt album som kommer under 2017 laddar AXWELL /\ INGROSSO upp för ytterligare ett maxat år. Nu är det äntligen Stockholms tur!

”Det är en ära att kunna välkomna AXWELL /\ INGROSSO tillbaka till Summerburst 2017. Det de har gjort på Summerburst scen genom åren är svårslaget, även ur ett internationellt perspektiv. Efter succén i Göteborg i somras är de en av de mest önskade akterna bland vår publik och det känns helt givet att de nu ska stå på Summerburst scen i Stockholm i sommar.”, hälsar Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst.

På fredag släpps Summerburst The 3D Movie
Vill du redan nu peppa för Axwell /\ Ingrossos spelning kan du mellan 25-30 november se dem på bio där de både intervjuas backstage och delar med sig om hur de laddar upp för sina spelningar. Summerburst The 3D Movie innehåller också låtar från deras set, där biopubliken nu får ta del av hur det ser ut både på och bakom DJ-båset när de skapar sin magi.

Se en längre trailer här!

Följ oss för att få alla updates!
Facebook: facebook.com/summerburst
Twitter: twitter.com/summerburstcrew
Instagram: instagram.com/summerburst_festival
Snapchat: SummerburstCrew

24 november, 2016