Close

22 december, 2016

Tiesto klar för Summerburst Göteborg 2017

Förra veckan presenterades datum och plats för Summerburst 2017. Festivalen kommer att gå av stapeln 2-3 juni på Ullevi i Göteborg och 9-10 juni på Gärdet i Stockholm där Axwell/\Ingrosso är klara som första akt. Nu kan vi även berätta att Tiësto är klar som första akt ut för Göteborgsupplagan!

Biljetterna släpps på måndag 28 november kl 09.00 på Summerburst.se

Som pionjär inom den elektroniska dansmusiken och en av de största artisterna inom genren har TIËSTO inspirerat en hel generation. Han var den första DJ’n att spela på en OS-invigning, han har haft en egen radioshow, Tiësto’s Club Life i Nederländerna och hans musik har toppat listorna världen över. Varje gång Tiësto spelar i Sverige händer något speciellt – Tiësto är fortfarande en av de allra största.

”Det riktigt kul att Tiësto nu är klar till Summerburst 2017. Det blir alltid magiskt när han spelar och vi är helt övertygade om att spelningen i Göteborg i sommar inte kommer att bli ett undantag. Känns grymt att kunna rivstarta uppladdningen inför nästa års festival på detta sätt – och det här är ju bara början!” säger Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst.

22 december, 2016