Close

Eric Prydz

Under mer än ett decennium har ERIC PRYDZ varit synonym med oklanderligt producerande och ett unikt sound. Den Platina-säljande producenten står bakom några av de absolut största hitsen inom house-genren, för att inte nämna några av de tekniskt mest imponerande liveshowerna som någonsin gjorts.

Prydz är en levande legend. Han fortsätter att sticka ut inom den elektroniska musiken och rör sig bekvämt mellan allt från små, intima technospelningar likväl som att göra egna konserter för fyllda arenor. För tillfället fokuserar han främst på sitt efterlängtade album vilket är resultatet av de senaste tio årens arbete, inspirationer och influenser och som visar bredden av hans artistskap. Det nya albumet är helt enkelt det Eric Prydz-album som världen har väntat på.

”Vi är så himla glada och taggade för Eric Prydz spelning i Göteborg, har man inte sett honom tidigare är det helt klart dags. Han ger helt oförglömliga shower, helt i en klass för sig. Göteborg kommer att gunga!”, säger Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst.