Close

23 december, 2016

Eric Prydz klar för Summerburst Göteborg 2017

Igår presenterades första artisterna för Summerburst Festival 2017, Axwell /\ Ingrosso är klara som första akt på Summerburst i Stockholm 9-10 juni och Tiësto är klar för Göteborgsupplagan 2-3 juni. Nu kan vi även berätta att ERIC PRYDZ är klar för Summerburst i Göteborg!

Biljetterna släpps på måndag 28 november kl 09.00 via Summerburst.se

Under mer än ett decennium har ERIC PRYDZ varit synonym med oklanderligt producerade och ett unikt sound. Den Platina-säljande producenten står bakom några av de absolut största hitsen inom house-genren, för att inte nämna några av de tekniskt mest imponerande liveshowerna som någonsin gjorts.

Prydz är en levande legend. Han fortsätter att sticka ut inom den elektroniska musiken och rör sig bekvämt mellan allt från små, intima technospelningar likväl som att göra egna konserter för fyllda arenor. För tillfället fokuserar han främst på sitt efterlängtade album vilket är resultatet av de senaste tio årens arbete, inspirationer och influenser och som visar bredden av hans artistskap. Det nya albumet är helt enkelt det Eric Prydz-album som världen har väntat på.

”Vi är så himla glada och taggade för Eric Prydz spelning i Göteborg, har man inte sett honom tidigare är det helt klart dags. Han ger helt oförglömliga shower, helt i en klass för sig. Göteborg kommer att gunga!”, säger Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst.

23 december, 2016